E​gentid Hud&Spa

                Din tid     Din egen tid     Egentid

e-DERMASTAMP® MICRONEEDELING

e-DERMASTAMP

Full Face Microneedeling 1795:-

Kur 4 gånger 1400:- st

Inkl. Rengöring, Microneedeling med Hyaluronserum, lugnande Dermaroller Sheetmask och avslutande produkter.


e-DERMASTAMP PRX 1795:- + 1000:- extra för PRX behandling. Läs mer under fliken "PRX- nålfri biorevitalisering"

e-DERMASTAMP® MICRONEEDELING

En ungdomlig hud är rik på fukt, utstrålar lyster och har en aktiv cellförnyelse som omsätter och reparerar vävnaden. Över tid försämras hudens funktioner. Cellförnyelsen och förmågan att binda fukt avtar, dessutom försämras hudens fasthet och elasticitet. Ytstrukturen blir ojämn och hudens naturliga lyster avtar. 

En Microneedelingbehandling går till på så sätt att 9 sterila micronålar gör 900 

microkanaler/sek som perforerar huden och skapar en microblödning vilken stimulerar hudens naturliga läknings- och reparationsprocess. Beroende på vad och vilket område som ska behandlas ställs nålarna in på olika djup.

Microkanalerna gör det dels möjligt att slussa ner aktiva ämnen som Hyaluronsyra som fuktboostar och vitaliserar huden djupare, men den främsta anledningen till att denna behandling görs är att starta kroppens egna läkningsprocess vilket skapar mer kollagen och andra elastiska komponenter.

Microneedeling gör att kroppen själv läker gamla ärr och fyller ut rynkor mm. Då läkningsprocessen måste komma igång ordentligt så tar det ca 14 dagar efter första behandlingen innan resultatet av läningsprocessen börjar synas. Ju fler behandlingar desto snabbare sätter läkningsprocessen igång och desto mer synliga resultat.

Antal behandlingar beror på utgångsläget och på vilket resultat man vill uppnå men en kur på 3-6 behandlingar rekommenderas för bästa resultat med ca 2 -8 veckors mellanrum beroende på vad som har behandlas och vilket djup.

Vid mer omfattande korrigerings-/underhållsbehov kan kur upprepas efter 2 månaders vila. Rekommenderas även som underhållsbehandling 1 gång/kvartal.

Vi kan arbeta med:

- Åldrad hud (Hudåtstramning, Rynkor & Linjer, med fördel runt ögon och läppar.

- Pigmenteringar

- Rosacea

- Förstorade porer, ojämn hudstruktur, ytliga kärl

- Ärrvävnad efter tex. Acne eller lättare brännskador mm

- Brännskador

- Bristningar och strier

Bilderr efter Microneedeling som resulterar i utjämning av hudton, acneärr och slätare hy runt ögon och mun.

Allt beroende på hudtyp och eftervård.

Bild efter e-Dermastamp PRO MED GA 30 Glykolsyra, efter kur 4 gånger inkl. produkter.

Synbart jämnare struktur, ärr, lyster och mindre djupa linjer på den högra samt undre bilden.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Huden rengörs och förbereds för behandlingen. Det sterila engångsinstrumentet förs över området som ska behandlas och det aktiva serumet (hyaluronsyra) slussas in och mättar huden. Behandlingen är inte direkt smärtsam men man måste vara medveten om att det kommer att kännas.

En rodnad uppstår och indikerar att vävnaden stimulerats korrekt, att reparations- och naturliga tillväxtfaktorer aktiverats med kollagentillväxt. Behandlingen avslutas med anpassad TEBISKIN®-produkt som ger huden barriär.

EFTERFÖRLOPP

Dagen efter behandlingen har huden en lätt rodnad som sitter i 1-3 dagar. I vissa fall fjällar huden efter ytterligare 3-4 dagar. Hudens barriärfunktion är temporärt reducerad vilket upplevs genom att huden känns torrare än normalt. Anpassade produkter appliceras därför rikligt efter behov. För bästa resultat fortsätt hemvården med produkter från Tebiskin. Byt handduk och örngott hemma.

Undvik att pilla och röra vid huden. Träna inte och undvik påfrestningar närmsta 24 h.

Använd Spf 50 som solskydd.

HUDVÅRD

Under behandlingens kur är det viktigt att endast använda de produkterna som tillskrivs av din Hudterapeut.